Златото удари рекорд! Всички чакат новини от Федералния резерв

Чакат се и ключови данни за трудовия пазар в САЩ

Златото удари рекорд! Всички чакат новини от Федералния резерв | StandartNews.com

Цената на златото достига в днешната търговия исторически рекорд от над 2137 долара за унция, подхранена от перспективата Управлението за федерален резерв да започне да сваля основните лихвени проценти от юни, предаде Франс прес.

Инвеститорите очакват речта на председателя на УФР Джером Пауъл и ключови данни за трудовия пазар в страната по-късно тази седмица.

Спот цените на златото в следобедната търговия все пак спаднаха до 2132,40 долара, но остават близо до максимума. Американските златни фючърси се търгуват на цена от 2133,90 долара.

През миналата седмица златото поскъпна с около 50 долара под натиска на слабите промишлени данни от САЩ и спада на инфлационния натиск.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи
Перниканец
преди 1 месец

Ех, Ванчо...като се върнеш от командировката в Бангладеш, пак ще си същия увисналец, а жена ти пак ще е недоволна. Стой си там и деца може да ти се родят, дет се вика.

Откажи