Петък,

Туристи нощуваха 4 часа на магистрала

От: Администратор -
Туристи нощуваха 4 часа на магистрала
A
A
A

Екскурзианти посрещнаха нощта на магистралата, съобщи Нова телевизия. На връщане от екскурзия в Гърция, автобусът, с който пътували, внезапно спрял, защото му свършило горивото. Пътниците прекарали близо 4 часа по тъмно на магистрала "Струма".

„На връщане, много късно вечерта, около 22:30 ч. закъсахме на магистралата, след разклона за Дупница. Вътре имаше един шофьор и една екскурзоводка. Спряхме и започна едно суетене. Разбрахме, че е свършило горивото на автобуса", разказа пред предаването „Здравей, България" една от пътничките в автобуса. „Не се следваше някакъв план на поведение, когато има някакъв проблем.

Кой е длъжен да каже на пътниците, че има проблем и да има план какво да направи. Изчезнаха и екскурзоводката, и шофьора, и така около 15 минути", разказа друга пътничка. Когато пътниците решават да потърсят помощ на телефон 112, им казват да сложат светлоотразителния триъгълник. Такъв обаче се оказва, че липсва. А пътниците се притеснили и от тъмнинаната вътре в автобуса, тъй като шофьорът не пуснал светлините, за да не се изхаби акумулатора.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички