Събота,

Симеонов доволен: В Слънчев бряг вече може да се спи

От: Администратор -
141
Симеонов доволен: В Слънчев бряг вече може да се спи
A
A
A

Вицепремиерът Валери Симеонов проведе среща вчера със собствениците на малки бензиностанции, които миналата седмица протестираха срещу законопроекта за горивата.

„Смисълът на вчерашната ми среща беше за съдействие. Собствениците на малки бензиностанции се обърнаха към мен като вицепремиер и към НФСБ", обясни Симеонов в сутрешния блок на БНТ. Той поясни, че още преди срещата е имало съгласие относно законопроекта за горивата.

„Днес законът е отвратително лобистки и е насочен срещу няколко големи фирми, които са обсебили 80% от пазара", обясни Валери Симеонов.

„Не трябва да се позволява монополизация, на който и да е бранш от България", заяви още той. Относно акция „Шум" и дали морските курорти днес са по-тихи, Валери Симеонов заяви, че е редно хората да кажат, а не той да даде оценка. „Шумът е силно ограничен. На Слънчев бряг вече може да се спи, но все още законът продължава да се нарушава", обясни вицепремиерът. Той заяви категорично, че не сее фиксирал в шума, а се е фиксирал в това българският туризъм да стане по – печеливш.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com