С надежда да види децата си: Цветелина Уланд тръгна към Норвегия

С надежда да види децата си: Цветелина Уланд тръгна към Норвегия | StandartNews.com

След едноседмичен престой в България Цветелина Уланд си тръгва към Норвегия с огромна надежда, че скоро ще види и прегърне двете си отнети деца – Селина на 11 г. и Андреас на 10 г.

„Обнадеждена съм, благодаря за бързата реакция на институциите в България, срещнах подкрепа от приятели и непознати и съм много благодарна. Това ме крепи, защото иначе щях да се срина", призна Цветелина.

Тя вярва в добрия край, защото думите от непознати хора ѝ дават кураж.

„Всичко отнема време, а децата мога да кажа, че са на заточение, което е най-страшното за мен. Знам, че аз им липсвам, те ми липсват, баба им и дядо им им липсват, а не ни позволяват никакъв контакт", каза още майката.

Родителите на Цветелина още не могат да прежият шока – внуците били отнети пред очите им, по това време възрастните хора били на гости при тях.

„Аз от месец и нещо нито спя, нито ям, само плача. Не знам докога ще ми издържи организмът – всяка минута искам да ги прегърна. Това е все едно живо месо късат от сърцето ти", заяви бабата Стефка Попова.

Дядото Георги Попов най-силно вярва, че скоро ще прегърне внуците си. „Те като ни видят само и от километър ще тичат да ни прегърнат и да ни се радват. С нас се чувстват щастливи и радостни", убеден е той.

От външното ни министерство информираха, че предстои среща на министър Екатерина Захариева в посланика на Норвегия в Букурещ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай