Сряда,

Румен Радев открива конференция за борбата с корупцията

От: Администратор -
Румен Радев открива конференция за борбата с корупцията
A
A
A

Държавният глава Румен Радев ще открие от 10.00 часа в зала „Средец" на столичния София Хотел Балкан международна конференция на тема „Европейски практики и възможности за противодействие на корупцията". Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

На форума, който се провежда под патронажа на българския държавен глава, ще бъдат представени практиките на различни европейски държави в борбата с корупцията. На конференцията ще бъдат сравнени и антикорупционните модели в Европа, както и законодателствата, регламентиращи взаимодействието между органите за борба с корупцията и прокуратурата.

Участие в събитието ще вземат утвърдени експерти от различни европейски държави, както и представители на български институции, ангажирани в противодействието на корупцията - председателят на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество Пламен Георгиев, председателят на Държавна агенция „Електронно управление" Атанас Темелков, доц. Диана Ковачева д-р по международно право и международни отношения.


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички