Вторник,

Мистерията на БГ сериала „Килерът“ завладява Световното

От: Администратор -
185
Мистерията на БГ сериала „Килерът“ завладява Световното
A
A
A

На 12 юли 2018 г. от 19.30 ч. зад музея „Земята и хората", Южен парк II част, за първи път ще се излъчи прожекция на един от най-успешните уеб сериали у нас – „Килерът". Докато светът е футбол, „Вечер на БГ Уеб Сериалите: Премиерна Прожекция на "Килерът", част от #MondialCamp, ще завладее сърцата на почитателите на мистериите.

„Килерът" е първият мистъри уеб сериал в България, продуциран от 7Talents. Продукцията се превърна в истинска тийн мания и още с премиерата си предизвика онлайн фурор за броени часове. Само за 6 седмици проектът събра над 3 милиона гледания на всички платформи и над 20 хиляди последователи в социалните мрежи. Хиляди споделяния, позитивни коментари и реакции потвърдиха огромния интерес към проекта и неговия успех – „Този сериал е гига-мега! Чакам новия епизод!", „Само български таланти! Браво!", „Аплодисменти за сериала! Само ще кажа едно голямо WOW".

Преди премиерната прожекция на „Килерът" на открито, всички присъстващи ще могат да се снимат, вземат автографи и поговорят с част от любимите си актьори. След което всички заедно ще си припомнят през какви изпитания минаха героите с първите шест епизода от продукцията.

Историята на „Килерът" проследява живота на петима младежи, които се опитват да преживеят смъртта на техен близък приятел. За да забравят за случилото се, Зара, Деница, Николета, Мартин и Калоян избират тишината на странна и почти необитаема планинска хижа. Отношенията им се заплитат, когато около тях започват да се случват необясними свръхестествени явления. Те разбират, че в хижата има тайна и опасна стая, от която трябва да стоят далеч. Мистичното помещение сякаш е живо същество и познава добре всеки един от тях. Този, който се осмели да прекрачи прага на „Килерът", придобива различни свръхестествени способности, но каква е тяхната цена?


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com