Мис България удари кроше на опозицията! Скандални думи

Как се нахвърли върху тях Антония Батинкова

Мис България удари кроше на опозицията! Скандални думи | StandartNews.com

Скандални думи за опозицията у нас бяха изречени от бивша Мис България.

Юристът и бивша Мис "България" Антония Батинкова смята, че правителството има по-важни цели, които трябва да се изпълняват, и затова не трябва да му се подлива вода от опозицията.

"За мен е важно да се мисли за приоритетите, които са пред това правителство. Колко е важен бюджета, колко е важен Шенген, колко е важна Еврозоната, както и съдебната реформа. И вместо да сме в постоянна лавина от избори както бяхме, сега сме в постоянна лавина от вотове на недоверие.

Мен наистина много ме обезпокои това, което каза Корнелия Нинова преди малко - че подготвят още днес нов вот на недоверие. Не е редно това, което се случва.

Разбирам, че вота на недоверие един демократичен механизъм, но при условие, че имаме четири задачи пред нас до Нова година и малко след нея, имаме още едни избори, за които пак ще се похарчат пари, така да си подливаме вода по този начин, не е нормално.

Нашите политици просто трябва да си оставят егото някъде, да седнат да поговорят някъде на масата за преговори и да направят така, че да живеем в една стабилна държава", каза тя в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

"Не е нормално в момент, в който покрива ти тече, а навън идва зима, вие със съпруга ти да се карате кой не е измил чиниите, защото е вторник. Общо взето така ми изглежда цялото нещо, което виждаме по телевизията. Има много сериозни теми, които трябва да се обсъдят, да се седне и да се градят закони и да се променят тези, които не действат.

А те се занимават с вотове. Преди се занимаваха с избори. Аз нямаше да имам очи, ако съм опозиция, да дестабилизирам в тази политическа глобална обстановка и в тези пари, които се похарчиха за тези избори. Притесни ме, че от екипа на Корнелия Нинова казват, че са длъжни всяка седмица да има вотове на недоверие", заяви още Батинкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петров
преди 6 месеца

Не може да допускате такава пошлост- елементарна женичка,злоба ,никаква- да дава акъл.Да стои до последния си мъж и пред него да коментира.Жалко,че телевизията си запълва времето с такива неграмотници.

Откажи