Петък,

Къде и кога няма да има вода в София на 7 юни

От: Администратор -
144
Къде и кога няма да има вода в София на 7 юни
A
A
A

На 7 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на съществуващ водопровод в жк. „Военна рампа" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

кв. „Орландовци" – карето между ул: ЖП линия Река Суходолска; ул. „Първа българска армия", ул. „Нешо Бончев", ул. „Планинско цвете", ул. „Снежник", ул. „Първа българска армия", ул. „Каменоделска", ул. „Кожарска", Владайска река, ул. „Дан Колов", ул. „Воднянка", ул. „Липов цвят", ул. „Жак Дюкло".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на магазин Била.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата.

На 7 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран във се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

в.з. Бункера

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрушка църква" на кръстовището с ул. „Бистришко шосе".

На 7 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Павел Красов", кв. „Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Павел Красов" между ул. „Шиндра" и ул. „Селището".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Павел Красов" ъгъла с ул. „Селището".

На 7 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Борис Йоцов" във в.з. Симеоново-Драгалевци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Проф. Борис Йоцов" от ул. „ Хилендарски манастир" до ул. „Проф. Борис Йоцов" №39
ул. „Огюст Дозон" от ул. „Проф. Борис Йоцов" до ул. „Георги Заркин"
ул. „Шарколията" от №2 до ул. „Огюст Дозон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:
ул. „Проф. Борис Йоцов" на ъгъла с ул. „Огюст Дозон".

На 7 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, кв. „Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. 30, ул. 5, ул. 8 и ул. 32

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 9.
На 7 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерeн възел на ул. „Китна", кв. "Княжево" налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Китна"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ъгъла на ул. „Китна" с ул. „Миле Пойорданов".

На 7 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Кремиковци" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Чавдар", ул. "Кремиковска", ул. "Река Елешница", ул. "Славянка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славянка" на ъгъла с ул. „Чавдар".


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com