Вторник,

БСП вдигна тежка сватба: Нинова ожени червен общинар и пиарка на партията

От: Администратор -
148
БСП вдигна тежка сватба: Нинова ожени червен общинар и пиарка на партията
A
A
A

Три дни преди вота на недоверие социалистите разпускаха на грандиозен купон в резиденция "Тера".

БСП ожени бившия си кандидат-кмет на Плевен, общински съветник и бизнесмен Антон Георгиев за една от пиарките на партията Адриана Русенова.

Почти цялата парламентарна група се изсипа на тежката сватба, а шаферките, също от екипа на соццентралата, не изневериха на любимия червен цвят.

Лично соцлидерката Корнелия Нинова уважи младоженеца с танц, докато през това време с булката по дансинга се носеше заместникът й Кирил Добрев.

Любовта между Тони и Ади пламнала покрай партийните дела, а само няколко преди сватбата женихът, който е собственик на голяма фирма за климатизация, вентилация и отопление и е летец и съсобственик на летище Бохот LM, се прочу със спасяването на коте, заклещено в автомобил. Георгиев минавал по улицата в Плевен, когато разбрал за инцидента, и веднага повикал "Паяка" на Общинския инспекторат. Той повдигнал колата, а негови служители свалили корите на автомобила и извадили заклещеното в двигателния отсек невръстно коте.

В ОбС-Плевен Георгиев е председател на комисията по законност и конфликт на интереси, а нищо чудно левицата да го издигне за кмет отново на предстоящия вот.

"Сватба е!", написа в социалната мрежа зам.-шефката на БСП Деница Златева, а депутатката Донка Георгиева се разнежи: "Любовната приказка на годината със световна премиера! Благодаря ви, Ади и Тони, че бяхме част от вашето сватбено приключение! Бъдете здрави, все така влюбени и щастливи!"


Всички новини от категория България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com