Създадоха млечни продукти, които пазят организма от вредни бактерии

Новата пробиотична серия на Ел Би Булгарикум допринася за естествената защита на тялото                                                                                          

Създадоха млечни продукти, които пазят организма от вредни бактерии | StandartNews.com
  • Както всички вече добре знаем, няма по-надежден партньор на човешкия организъм от пробиотиците

По една или друга причина всеки от нас поне веднъж месечно купува пробиотични продукти, за да подобри функциите на своя организъм. Редица медицински проучвания потвърждават, че редовната употреба на полезни пробиотични бактерии благоприятства правилното функциониране на червата, забавя стареенето, стимулира имунната ни система, благоприятства понижаването на „лошия“ холестерол и подпомага сърдечната ни система.  

Водени от своята мисия, Ел Би Булгарикум има своя специално разработена пробиотична серия от продукти под марката Proway. Благодарение на богатата си колекция от над 1000 различни микроорганизми с полезни за организма свойства, фирмата ежегодно селектира и тества своите щамове, така че да предложи на клиентите разнообразие от пробиотични продукти.

Част от ползите на серия Proway са свързани с благоприятното влияние при чревни разстройства, при наличие на лактозна непоносимост, хиполимидимичен ефект, засилване на имунните сили на организма след прием на антибиотици или чревни инфекции, антиоксидантен ефект.

За удобство на своите клиенти, в Proway са включени различни форми на прием от полезни микроорганизми – хранителна добавка под форма на капсули – LB Lact, лиофилизиран продукт, подходящ за директна консумация или като добавка към кисело мляко LB Vit, функционална храна за спортисти LB Active и най-новото попълнение в колекцията от полезни продукти – ПРОБИОТИК кисело мляко Ел Би Булгарикум с патентован щам Lactobacillus plantarum с доказан антиоксидантен и имуностимулиращ ефект.   

Всички продукти от серия Proway на Ел Би Булгарикум са подходящи за ежедневен и продължителен прием от цялото семейство.

Специалната ни полезна селекция се предлага във фирмените ни магазини в София и Видин, както и в част от големите вериги в страната.

Повече информация, може да откриете на нашия сайт www.lbbulgaricum.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай