Престижна награда за Вили Пападопулу

Пореден национален приз във витрината на най-добрата клиника у нас

Престижна награда за Вили Пападопулу | StandartNews.com
  • Пореден национален приз във витрината на най-добрата клиника у нас

 

Изпълнителният директор на Future Health за България с отличие "20 години европейски лидер в тъканното банкиране в София"

Future health Biobank получи Националната награда в категория медицина - "20 години европейски лидер в тъканното банкиране в София". Организаторите обявиха, че наградата се връчва за признание на онези организации, които предоставят на своите пациенти сигурност, най-добрата грижа и услуги на световно ниво.

Изправени пред динамичния растеж в това направление, целта ни е да оценим тези клиники, организации, продукти и услуги в медицината, които обръщат особено внимание за благосъстоянието на своите пациенти и се открояват в ключови области на регенеративната медицина, подчертаха организаторите.

 

Future health е най-голямата тъканна банка във Великобритания и една от най-големите в света. Компанията се счита за символ на качество в сферата на стволовите клетки в световен мащаб. Тя е отличена и с награда - признание от кралицата на Великобритания Елизабет II.

"Изминалата година беше предизвикателство, както за пациентите, така и за специалистите в областта на тъканното банкиране. Въпреки това, някои клиники, организации, продукти и услуги успяха да процъфтят в условията на пандемия и реализираха скок в развитието си и затвърдиха лидерската си позиция.

Наградата за "20 години европейски лидер в тъканното банкиране" е възможност да отпразнуваме тези изключителни постижения, които променят живота на нашите пациентите", заяви Вили Пеева-Пападопулу, изпълнителен директор на Future Health за България. Тя е основател и съсобственик на медицински център "Афродита" и е ключовата административна фигура, която с увереност и изтънченост ръководи клиниката. Това е причината тя да бъде отличена с награда от журито. МЦ "Афродита" е партньор на Future Health от 2010г.

Вили Пеева - Папдопулу е юрист. Работи в сферата на здравеопазването от 2004г. Тя е и изпълнителен директор на  МЦ "Афродита" още от самото му създаване. Вили Пеева - Пападопулу говори пет езика, омъжена е и има три деца.

 

Клиниката има за цел да предоставя първокласна здравна грижа в сферата на репродуктивната медицина. Отличните постижения на компанията и налагане на иновации в лечението на репродуктивни проблеми, позволиха на МЦ "Афродита" да  е един от най-добрите центрове за лечение на безплодие на Балканите.

Както всички носители на Европейски награди в медицината, така и екипът на клиниката  са хора, чиято професионална кариера е пример за преодоляване на предизвикателствата и постигане на успехи. Те са тези, които чрез усилия, решителност и творчество са спечелили заслужено признание. МЦ "Афродита" е отличен пример за това.

С модерен облик и две напълно акредитирани лаборатории в Англия и Швейцария Future Health разполага с изключителен екип от специалисти, които са специализирали в сферата на генетиката, съхранението на стволови клетки от кръвта и тъканта на пъпна връв, а също така и от млечен зъб.

Доверието и човечността са на първо място в екипа на Future Health за България. По този начин те успяват да помогнат на стотици семейства, които се нуждаят от  най-съвременни лечения и технологии в медицинската област.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай