Убиецът на Александра иска при жена си

Убиецът на Александра иска при жена си | StandartNews.com

19-годишният Красимир Тодоров, който е обвинен в убийството на Александра, поиска да се върне при жена си. Това стана по време на разглеждането на мярката му за неотклонение от Варненския окръжен съд. Магистратите решиха да го оставят в ареста.

Както вече стана ясно, Красимир е убил 13-годишната си съседка заради златни накити. "Съжалявам", каза той пред съда и поиска да се върне при бременната си приятелка Ивилина, за да се грижи за нея. Съдът обаче постанови постоянно задържане под стража. На заседанието не стана ясно как точно младежът е умъртвил момичето и дали има съучастници.

Съдът счете, че от събраните до момента доказателства по делото може да се направи обосновано предположение, че Красимир е извършил престъпленията. Според магистратите, ако Красимир е на свобода, съществува реална опасност да се укрие, защото не е с постоянен адрес и пребивава на адреса в Провадия от няколко месеца.

Красимир Тодоров е обвинен в извършването на тежко умишлено престъпление, за което е предвидено наказание лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай