Иванчева в атака. Съди затвора

Повече от 6 месеца не е получавала хормоналното си лечение, твърди "Зелен Младост"

Иванчева в атака. Съди затвора | StandartNews.com

Осъдената за подкуп бивша кметица на "Младост" Десислава Иванчева съди сливенския женски затвор, където излежава присъдата си. 

В Софийския административен съд се гледа делото на Иванчева срещу затвора в Сливен заради влошеното й здравословно състояние и неглижирането от страна на служители на затвора на здравословните й проблеми чрез липсата на лечение, пише DarikNews.

От неправителствената организация „Зелен Младост“ съобщиха че „повече от 6 месеца Иванчева не е получавала хормоналното си лечение, чрез което се контролира размерът на микроаденомът на хипофизата й. За този период аденомът е нараснал. След намеса на омбудсмана и дълга комуникация на медицински специалисти от институцията към нея, в крайна сметка Иванчева е получила нужното й хормонално лечение.

Впоследствие тя бе пусната за изследване и лечение на затруднено дишане. Оказало се, че осъдената за корупция бивша кметица е развила астма, която вероятно е придобита от влажни помещения с мухъл и плесени в ареста.

Десислава Иванчева е осъдена за подкуп на шест години затвор, 12 хил. лева глоба и лишаване от право да заема ръководна държавна и общинска длъжност за осем години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи