Жителите на „Байкал“ подкрепят кандидата на ГЕРБ

Жителите на „Байкал“ подкрепят кандидата на ГЕРБ | StandartNews.com

Нова детска площадка поискаха от кандидата за кмет на Кърджали от ГЕРБ Илия Илиев майките от квартал „Байкал". По думите им децата им играят на пътя, а дворът на затворената детска ясла пустее, тъне в бурени и се е превърнал в развъдник на змии.

„Детска градина „Максим Горки" е в окаяно състояние. Улица „5 декември" е разбита като след бомбардировки, хората сами засипват дупките с чакъл, а водопроводът не е подменян от 50 години. „Все възрастни хора сме, а линейка трудно си пробива път", жалват се жителите, по чиито думи местната власт не е инвестирала нито лев в "Байкал".

Илия Илиев гарантира видима промяна в квартала след 25 октомври. Добрите новини, които донесе на хората в „Байкал" са, че по негово настояване са осигурени средства от фонд „Солидарност" за ремонта на улица „Плачи мост", а от понеделник стартира санирането на блок „Берое" по Националната програма за енергийна ефективност. Илиев бе придружен от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Камелия Василева, Милена Янева и Ангелина Костова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай