Земетресение в пленарна зала. Петков си намери майстора

Неочакван спор в парламента

Земетресение в пленарна зала. Петков си намери майстора | StandartNews.com

Трусът във властта, предизвикан от скандалните опити на ПП-ДБ да делкат държавата и регулаторите, се пренесе в пленарната зала на парламента.

Неочакван спор избухна между съпредседателя на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков и зам.-председателя на ДПС Йордан Цонев, предаде БЛИЦ. Петков разговаряше между депутатските места с колегите си от ПП-ДБ Атанас Атанасов и Даниел Лорер. За какво точно говореха не стана ясно, тъй като микрофони в залата има само на трибуната, но в един момент Цонев се присъедини към тях и започна горещ разговор.

Цонев се оттегли от разговора, но Петков реши да го последва и да размаза заплашително ръце пред лицето му. Отговорът на Цонев бе светкавичен.

След репликите Цонев напусна залата видимо ядосан, а Петков седна на депутатското си място, но изглеждаше доста посърнал.

Атанасов и Лорер пък останаха прави и гузно мълчаха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
KROFT
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Gergana
преди 2 месеца

Доста подвеждащо заглавие...по-точно лъжливо. Защо? ДПС слуги?

Откажи