За първи път от 10 г.! Знаков министър до Борисов, ще става ли премиер? (СНИМКА)

Лидерът на ГЕРБ благодари на вицепремиер от първия си екип

За първи път от 10 г.! Знаков министър до Борисов, ще става ли премиер? (СНИМКА) | StandartNews.com

За първи път от 10 години Бойко Борисов не само застана до най-знаковия си министър от първия кабинет на ГЕРБ, но и публично му благодари. Лидерът на ГЕРБ посети пролетния бал на ГЕРБ-Пловдив.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов разби "Промяната". Разкри връзките им с Путин

ВИЖ ОЩЕ: Борисов се разлюти. Скочи на ПП и услужливите медии

"В което и правителство взимаш заеми и задължаваш децата да ги изплащат, значи че не си се справил. Добър е бил този финансов министър, който може да разпределя изкараното към всички, да не се изкривява пенсионния модел, да подкрепяш младите да си плащат осигуровките. Това значи, че Симеон Дянков е бил добър министър. Благодаря му, че прие поканата ми за днес", обърна се Борисов към бившия свой вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков, който стоеше до него.

"Не можем да обещаем строителство, нито за АМ "Хемус", нито за АМ "Струма". Просто защото парите ги няма! За тези три години освен, че нищо не стана, се похарчиха и парите", каза Борисов.

"ГЕРБ държа ниски данъци и здрава финансова дисциплина. Сега българите ще плащат за "Промяната" и огромните им заеми”, категоричен бе бившият премиер.

Водени от омразата към ГЕРБ, ПП отвориха теми, за които те са най-виновни! Служебното правителство при Радев е подписал договорът с "Боташ", а след това с премиер Денков и енергиен министър от ПП, 10 месеца нищо не се каза. Защо не го предписаха? Объркаха се, мислейки че могат да нападат ГЕРБ. Видяхме голата истина - че те нищо не са правили, допълни Борисов.

"В много сфери Промяната са непоправими, за много сфери ще ни трябват години. Вече и Дянков не може да помогне", каза Борисов. Думите му веднага породиха въпроса връща ли се Дянков в изпълнителната власт след изборите и той ли ще бъде предложението на ГЕРБ за премиер.

ГЕРБ показа, че с експертизата, капацитета, силата, кметовете, евродепутатите ни и парламентарната ни група са в пъти по-добри от другите, каза още Борисов.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи