Борисов разби "Промяната". Разкри връзките им с Путин

Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов разби "Промяната". Разкри връзките им с Путин | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира договора с турската компания "Боташ", за който парламентът реши вчера да бъде преразгледан.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов се разлюти. Скочи на ПП и услужливите медии

„Към днешна дата той е неизгоден, но когато дойде забраната за руски газ в Европа, тогава той ще стане изгоден. Когато става въпрос за стратегически за времето неща, би трябвало политическата класа да бъде по-отговорна", каза бившият премиер.

Никой повече от ПП не е помагал на Путин, категоричен бе Борисов.

"Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте", посочи още лидерът на ГЕРБ.

"3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи