Юлиян Найденов готов с проекти за 8 милиона

Юлиян Найденов готов  с проекти за 8 милиона | StandartNews.com

СИЛИСТРА

Име, партия: Юлиян Найденов, партия ГЕРБ
Зодия, девиз: Телец, "Напред!"
Цели за управление в следващите 4 години:

Ускорено развитие на Силистра и европейски облик на града ни. Това е реална възможност. Предстои още целенасочена работа по насърчаване на българския и чуждестранен бизнес, който да разкрие нови работни места и да се увеличат доходите на хората. Средствата никога не стигат, ние трябва да използваме еврофондовете по най-добрия начин, за да постигнем максимален ефект за хората, икономиката и промяна в средата. Имаме готови проекти за настоящия програмен период, за част от които са осигурени 7 900 млн. лв. Предвижда се основен ремонт и обновяване на сгради общинска собственост. За проектите градска среда се предвижда реконструкция и рехабилитация на улична мрежа, прилежащи тротоари, зелени площи, изграждане на напоителна система, изграждане на детски площадки, велоалеи и осигуряване на архитектурна достъпна среда.

С какво се гордеете във вашия град: С развитието и видимите промени в средата на живот, след години на застой. Доволен съм, че по оперативни програми успяхме да привлечем над 120 млн.лв., при годишен бюджет от около 30 млн. лв. По този показател нашата малка община Силистра се нарежда сред първите в страната по привлечени европейски средства.

Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Силистра: Да установим нивото на работа по дейностите, които продължават по големите инфраструктурни проекти. На база свършеното в предходния мандат, спазвайки приоритетите, заложени в мандатната програма за управление на Община Силистра продължаваме да работим за достоен живот и развитие на всеки жител на община Силистра, за ускорено икономическо развитие, за опазване, възстановяване и презентиране на културно-историческото наследство и благоприятна и естетична среда на живот.+

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай