ВМРО: Няма основания за изключване на който и да било

ВМРО: Няма основания за изключване на който и да било | StandartNews.com

ВМРО не намира основания за изключване на който и да било народен представител от парламентарната група на Патриотичния фронт поради факта, че не е налице нарушаване на Правилника за организация и дейността на Народното събрание, както и Правилника за дейността на парламентарната група на Патриотичния фронт. Това напоса ВМРО в своя позиция относно решението на партията на Валери Симеонов да свалиполитическото си доверие от Поли Карастоянова.

На предстоящото заседание на парламентарната група на Патриотичния фронт народните представители от ВМРО няма да подкрепят предложението за изключване на народен представител от своята група.

От своя страна лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ащити колежката си, като обясни, че тя е внесла и подкрепила предложения в бюджета, касаещи по-голяма събираемост на данъците и попита дали това е престъпление. Ако това е лобизъм, то той е в полза на бюджета и гражданите.

Той смята, че всичко решението е на базата на емоции. Може на някой да не му харесва предложението, но това не означава, че човек, който има мнение, трябва да бъде наказван, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай