Вежди изненада тв водещ. Обяви ключово свое решение

Свързано е с политиката

Вежди изненада тв водещ. Обяви ключово свое решение | StandartNews.com

Бившият председател на парламента Вежди Рашидов изненада Георги Любенов в сутрешния блок на БНТ, обявявайки важно решение. След като напусна политиката скулпторът излиза и от тв студиата.

Вероятно повече няма да ходя да говоря в телевизионни студия, защото се уморих да говори за политика, която не ражда нищо, каза Вежди.

"Аз вече знам, че ще умра тук в България, но децата избягаха от страната, всеки си търси хляба. Аз останах без традицията да се събирам с децата си", сподели бившият министър на културата.

"Аз имах една шеметна политическа кариера, работих много и останах верен на партията, работих за ГЕРБ честно и почтено. За мен обаче това беше кауза, докато беше кауза. Но аз искам да говоря свободно, като свободен артист, а не да лъжа като политик.

Аз именно затова напуснах, за да мога да говоря свободно. Искам като седна сред хората, да мога да бъда честен. Имам едно име и искам с него да си отида", каза Рашидов.

"Вие от тази сглобка да сте чул думите "общество" и "народ"? Там всеки иска да се изкара по- и най- от другите", каза Рашидов. И добави, че щом в живота си хората не усещат никаква промяна към по-добро, значи това политическо говорене няма никакво значение.

На 20 февруари Вежди Рашидов открива своя изложба в Барселона. Рашидов е почетен член на Съюза на испанските художници. В Барселона ще покаже свои творби от различни периоди. Следващата му изложба ще е в Истанбул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи