Ваня Григорова се разкри! Отива ли в партията на Радев?

Каза какво ще направи, ако получи покана

Ваня Григорова се разкри! Отива ли в партията на Радев? | StandartNews.com

Общинският съветник Ваня Григорова, която бе кандидат на БСП за кмет на София, проговори за отношенията си с Румен Радев и разкри отива ли в негова партия.

Единственият ми досег с инициативата "Трети март" е това, че аз я подписах заради искане за провеждане на референдум за това 3 март да остане национален празник, коментира Григорова. Повод бе информацията, че "Трети март" има потенциала да се превърне в партията на президента Румен Радев.

"Не съм водила разговори по тази тема с президента или някой от неговото обкръжение, дори не съм сигурна дали партията наистина ще се случи. През последните няколко години няколкократно имаше такива податки за това, че г-н Радев ще прави някакъв политически проект, и досега това не се случи.

Аз се опасявам, че инерцията вече започва да се губи от негова страна", коментира Григорова, цитирана от "Фокус".

На въпрос дали все пак би се отзовала, ако бъде поканена да участва в бъдещата президентска партия, тя заяви: "Ако някой ме покани, разбира се, че ще го изслушам, но ако по някакъв начин приоритетите ни се разминават, а към момента аз виждам това, опасявам се, че няма как да се хвърля в нещо, което не е моето. Към момента такива разговори не са водени".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай