Цветанов: РБ са раздавали предизборно ваучери за аптеки

Цветанов: РБ са раздавали предизборно ваучери за аптеки | StandartNews.com

Щях да подам оставка, ако бях шеф на предизборния щаб на реформаторите, каза зам.-председателят на ГЕРБ

Реформаторите са купували гласове в Добрич с плащане на тока на циганските махали и са давали ваучери за лекарства. Това каза в ефира на Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. Според него разликата в гласовете в циганския квартал в града между ГЕРБ и РБ е била наистина огромна. „Ромите в Добрич бяха доволни, че им беше платен токът", допълни още вторият човек в ГЕРБ и призова: "Проверете резултатите в ромските секции в Добрич и ще видите какво е съотношението на Реформаторския блок и на ГЕРБ".

Попитан дали след тези избори реформаторите нямат право да са в управлението, Цветанов каза, че най-правилното като резултат на всички партии било, че доказало стабилността на правителството и на парламентарното мнозинство.

Във връзка с изказването на зам.-председателя на ДСБ и здравен министър Петър Москов, че „Плевен падна", Цветан Цветанов заяви: "Представяте ли си Реформаторският блок да бяха спечелили изборите – те нямаше да стъпват по земята. Не беше нормална реакцията им при победата на блока в Плевен. Ако аз, като председател на предизборния щаб, имах такъв резултат, щях да си подам оставката. Това е страшно слаб резултат".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай