Сряда,

Цветанов няма да се отказва от политиката

От: Failed to load user -
Цветанов няма да се отказва от политиката
A
A
A

Долна Баня. Няма да се откажа от политическия живот, защото не съм разпоредил нито едно незаконно подслушване. Това заяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов по повод на изнесените данни от прокуратурата по-рано през деня.

Ако беше доказано, че лично аз съм разпоредил да бъде извършено незаконно подслушване, щях да се оттегля, но това не се случи, добави той. Според него не е работа на министъра да следи техническите детайли в работата на полицията. Други са отговорните лица, които трябва да дават обяснения по тази тема, каза Цветанов.

Той заяви, че се надява проверката на прокуратурата да придобие още по-широк обхват и наяве да излезе цялата истина. Според него това ще стане когато бъде направена експертиза по случая. Цветанов заяви и че ако бъде част от следващото правителство, ще се бори за прокарването на всякакви законодателни и други промени, които да предотвратяват възможности за незаконни подслушвания в бъдеще.

Нападките срещу мен от всички политически партии, които дойдоха днес, са още едно доказателство, че те нямат собствени идеи, които да отстояват в тази предизборна кампания и се занимават само с ГЕРБ, каза още той. След това Цветанов влезе на поредната среща с привърженици на партията в Долна баня. Заедно с него дойде и бившият зам. финансов министър Владислав Горанов.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички