Цветанов: Компрометират ни, защото опозицията няма платформа

Цветанов: Компрометират ни, защото опозицията няма платформа | StandartNews.com

Хасково. Компроматите срещу ГЕРБ са от опозицията, която няма реална програма и платформа, как ще се развива България след изборите. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред 400 работници в шивашка фирма в Хасково. "Много е важно в тази кампания всеки един от вас да отиде и да упражни най-важното в демокрацията - конституционното право да гласува", посочи Цветанов. По думите му - листата на ГЕРБ за Област Хасково е изградена само от местни хора и доказани професионалисти.

"Можете да се гордеете с водача на листата Делян Добрев, който е олицетворение на това, към което се стремим - млад човек, учил в чужбина, кадърен, върнал се и се реализирал в родината си", коментира Цветан Цветанов. Той заяви, че с номер 15 в интегралната бюлетина, гласоподавателите могат да потвърдят европейският път за развитие на България – европейско финансиране, привличане на инвестиции водещи до икономически растеж и висок социален статус.

Часове по-късно в Димитровград заместник-председателят на ГЕРБ призна, че по всяка вероятност скандалът с подслушванията няма да бъде последният компромат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай