Цвета Авджиева: Видимите резултати в София са резултат от обща работа

Цвета Авджиева: Видимите резултати в София са резултат от обща работа | StandartNews.com

В парка пред СО "Младост", по покана на кандидатa на ГЕРБ за кмет на район „Младост" д-р Цвета Авджиева, се проведе среща –разговор между жителите на района и кандидатите на ГЕРБ за районни кметове на София и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници. На събитието присъстваха Димитър Главчев, зам.-председател на 43-тото Народно събрание и народните представители от ГЕРБ Милена Дамянова и Валентин Николов.

Д-р Авджиева сподели пред гостите на събитието, че „Благодарение на усилията на кмета на столицата, районите кметове и Общинския съвет, София вече има нова европейска визия". Тя допълни още, че видимите резултати в София са благодарение на усилията на кмета и на Общинския съвет.

„Ако искаме резултатите да бъдат още по-видими, трябва да подкрепим отбора на ГЕРБ на предстоящите местни избори", посочи д-р Цвета Авджиева.

Милена Дамянова призова за висока избрирателна активност следващата неделя и отбеляза, че за да продължат видимите резултатите в София е важно да се гласува както за кмет на столицата, така също и за общински съветници и за районни кметове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай