Тагарев разписа най-важното нещо в живота си (СНИМКИ)

Министърът на отбраната пусна снимки във Фейсбук

Тагарев разписа най-важното нещо в живота си (СНИМКИ) | StandartNews.com

Министърът на отбраната Тодор Тагарев се разписа на първия български F-16. Това съобщи самият той със снимки във фейсбук.

Българското общество очаква с голямо нетърпение F-16 Block 70. За нас това е огромен проект и сериозно усилие за повишаване на способностите на въоръжените ни сили.  Това посочих по време на срещата в производствената база на Lockheed Martin в Грийнвил, Южна Каролина, написа министър Тагарев към снимките.

"При обиколката разгледахме седем от предназначените за страната ни изтребители, които се намират в различен етап на производство. В рамките на кратка церемония разписах шпангоута на първия изтребител, който ще бъде завършен", пише още Тагарев. 

България ще бъде втората европейска страна, която ще получи най-съвременната версия на F-16.

На място българската делегация беше посрещната от Орландо Санчес, вицепрезидент и генерален мениджър на Интегриранaта изтребителна група в Lockheed Martin. На срещата присъства и зам.-помощник секретарят на ВВС по въпросите на международното сътрудничество Кели Сейболт, написа още министърът на отбраната.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vess
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи