Пожар от Делян Добрев! С колко ни лъже ПП на секунда

Депутатът от ГЕРБ нападна остро опонентите си

Пожар от Делян Добрев! С колко ни лъже ПП на секунда | StandartNews.com

Това е опит от "Промяната" да бъда сплашен със службите, защото съм изнасял класифицирана информация. Тази информация не е класифицирана. Г-н Сабрутев една година е бил депутат и не знае законите. Аз не изнасям класифицирана информация, защото най-малкото "Булгаргаз" нямат такова деловодство.

Аз попадам в частта от закона, според която изнасям информация, с която мога да защитя обществения интерес, защото този интерес е нарушен. Г-н Сабрутев да седне и да прочете закона.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по bTV избраният за депутат от ГЕРБ в 48-ото Народно събрание Делян Добрев, който получи право на отговор заради вчерашните твърдения на Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната".

Защо се опитват да ме сплашат? Защото искат истината да не излезе наяве. От "Промяната" показват някаква проформа фактура за цена от 84 долара за газ, която България не е платила. Слагат тази проформа фактура в чекмеджето и купуват газ чрез посредник от "Газпром" с 30 долара по-скъпо. Така е нарушен общественият интерес", разкри Добрев, цитиран от novini.bg.

"Тук говорим за милиарди евро, с които са ощетени българските данъкоплатци. С далаверите с газа и с горивата са ощетявали българите със 100 евро на секунда по време на управлението си. Няма да ме сплашат, защото аз не изнасям класифицирана информация и защитавам обществения интерес", повтори той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай