Слави вдигна пердето! Каза голяма истина за ИТН

Партията му спечели 67 кмета

Слави вдигна пердето! Каза голяма истина за ИТН | StandartNews.com

Лидерът на "Има такъв народ" заяви, че партията е спечелила 194 общински съветници в цялата страна и 67 кмета, включително кмет на областния град Ловеч.

"С цел да се информирам, гледам националните телевизии във връзка с резултатите от местните избори. Аз много уважавам националните телевизии. Защото са национални и защото са телевизии", написа той във Фейсбук.

"Та, гледам националните телевизии, с цел да се информирам кой печели, кой губи, кой колко кмета има, какви общински съветници и т.н. Обаче, стигне ли се до “Има такъв народ” и… перде. Националните телевизии мълчат. Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора. Гледам националните телевизии, нищо не казват за “Има такъв народ”.

По думите му има много хора, които са работили съвестно, с достойнство и с всеотдайност за предизборната кампания на “Има такъв народ” и много хора, които са гласували за “Има такъв народ”. И всичките тези хора заслужават уважение, пише Трифонов.

"И, за това, сега, като една национална телевизия, която обаче професионално си върши работата и не се прави, че нещо не е разбрала, не е чула, не е казала и не е излъчила, ще ви споделя истината. А истината е следната: “Има такъв народ” на проведените местни избори печели 194 общински съветници в цялата страна (някои самостоятелно, а други в коалиции) и 67 кмета (някои самостоятелно, а други в коалиции). Включително, кмет на областен град. Град Ловеч", допълни лидерът на ИТН. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай