Слави със силни думи към Израел след нападението

Израел е част от европейската цивилизация и европейската култура, заяви лдиерът на ИТН

Слави със силни думи към Израел след нападението | StandartNews.com

От името на “Има такъв народ” и лично от свое име изказвам пълната си подкрепа и съчувствие към нашите приятели в Израел. Няма нужда да им пожелавам сила, защото историята е показала, че те я имат в огромно количество.

Това написа на своята страница във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Ето какво още написа той относно нападението на Иран над Израел:

Абсолютно доказателство, че ислямският фундаментализъм и неговият режим в Иран нямат никакво място в съвременния свят, в който живеем. Демокрация, свобода на словото, свобода и равноправие на жените и въобще състоянието свобода - всички тези неща са чужди на режима в Иран. Аятоласите отдавна управляват тази, иначе толкова прекрасна и богата, държава и това, което се случи снощи, беше съвсем логично. Ако някой си мисли, че може да се преговаря с радикалния ислям, е или наивник, или невежа. Европейската история ясно е доказала това. Как средновековната българска държава е могла да преговаря с радикалния ислям на Османската империя? Как Испания е могла да преговаря с радикалния ислям на Арабския халифат? Как българите в Батак са могли да преговарят с радикалния ислям на башибозука? Как се преговаря с държава, която твърди, че трябва да бъдеш заличен от лицето на земята? Защото точно това е доктрината на радикалната ислямска държава Иран - държавата Израел трябва да бъде заличена.

Израел е част от европейската цивилизация и европейската култура. Държавата на аятоласите не е. От името на “Има такъв народ” и лично от свое име изказвам пълната си подкрепа и съчувствие към нашите приятели в Израел. Няма нужда да им пожелавам сила, защото историята е показала, че те я имат в огромно количество!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
9 Коментара
nikdonat
преди 2 седмици

Слави грешно ти е мисленето.Израел е най голямата заплаха за целия свят,в голяма заблуда живееш.

Откажи
Анти
преди 2 седмици

Абсолютно вярно ! Слави е един тЪпак !

Откажи
Против
преди 2 седмици

Слави е един безподобен малоумник !

Откажи
Анти
преди 2 седмици

Тия евреи са невероятно вредни и извратени ! Не случайно из техните земи са радикалните религиозни маниаци ! Не случайно и християнската шизофрения е тръгнала от там, но никога няма да завладее целия свят ! НИКОГА !

Откажи
Против
преди 2 седмици

Иран с пълно право защищава себе си. след бруталното нападение над посолството им ! Израел е АГРЕСОР !

Откажи
Александър Маккуин
преди 2 седмици

Затова няма да си имаш избиратели! Точка!

Откажи
Аууу
преди 2 седмици

Я си гледай чалгата дългуч.Израел са държава терористи.

Откажи