Слави гневен, разтури седянката

Само депутатите на ИТН се държат достойно, обяви Трифонов

Слави гневен, разтури седянката | StandartNews.com

Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов във Фейсбук.

"Направо нямам думи, а това, уверявам ви, много рядко ми се случва. Някъде по някаква телевизия, някакъв от така наречените политически анализатори каза, че всички депутати са виновни. Така ли? Всички без 11. Или поне аз мога да гарантирам за това, че 11 депутати в този парламент се опитват да се държат достойно и отговорно, но нямат тази възможност. Тоест, всички без 11", напися той.

"Аз гледам по телевизията като всички български граждани и вероятно, като всички тях се чувствам все едно съм в някава лудница. Или поне със сигурност останалите политически партии, без ИТН ме пренебрегват като гражданин на република България. Всичките им клетви колко важни проблеми има пред страната не струват и въздуха над главите им, защото без избор на Председател това Народно събрание е просто седянка на 229 неориентирани човечета", възмути се Трифонов.

"И вместо като депутати и служители на суверена да си вършат работата, да изберат председател на народното събрание, да съставят правителство и да работят, те се събират за 15 секунди. И аз не преувеличавам, защото днешното заседание траеше 15 секунди. Явно се правят договорки, но не в парламента. Къде - не знам, но явно тия, дето арестуваха ония сега се опитват да се разберат, без да обидят избирателите си, но го правят тъпо, не по правилата и в крайна сметка настройват всички срещу себе си", завършва лидерът на ИТН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай