Румен Петков иска уволнение за Ревизоро заради Телиш

Румен Петков иска уволнение за Ревизоро заради Телиш | StandartNews.com

Плевен. Разтурянето на бежанския лагер на територията на бившето ракетно поделение в Телиш е заради заплаха за националната сигурност. А главният секретар на областта Емил Димитров – Ревизоро подведе правителството и трябва да понесе отговорност, заяви в Плевен Румен Петков.

 

„Ако трябва да сме наясно кой не допусна изграждане на лагера, това е полковникът от резерва Марин Шкодров. Той алармира, че инфраструктура от комуникациите между министерствата на отбланата и на вътрешните работи минава през бившето поделение в Телиш. Той е сезирал ген. Симеон Симеонов и направеният анализ е потвърдил това", разкри бившият вътрешен министър.

 

Първоавтор на идеята за лагер в Телиш е именно Ревизоро, който на празника на Перник я е развил. Точно той да обяснявя, че това било учение за готовността на „Гражданска защита" да изгради и да разфасова лагер за един ден, е нелепо. Очаквам вицепремиерът Цветлин Йовчев да каже колко струва на държавата това управжение, настоя Петков и припомни за бунта на местното население срещу непопулярното решение. Запитал съм областния управител на Плевен защо този човек е още в администрацията въпреки безумното си поведение, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай