Ревизоро: Скандалът с апартаментите е битов

Той смята, че на Дариткова ще й е по-трудно отколкото на Цветанов

Ревизоро: Скандалът с апартаментите е битов | StandartNews.com

Целият скандал с апартаментите ще се окаже битов, смята депутатът от Обединените патриоти Емил Димитров-Ревизоро. Своето мнение той изрази в интервю за БНТ.

„Мен също ме притесниха много ниските цени. Трябва да се види какви са тези цени, ако някой някъде е сгрешил, да си понесе отговорността“, категоричен бе Димитров.

Живея в апартамента на родителите си, призна Емил Димитров, като допълни, че парите, които изкарва, инвестира в една къща в едно село, за да може неговите деца да живеят добре.

„Нека разделим закона и морала. Не че законът е неморален, но когато нямаш нарушения се опитваш да вкараш допълнителни категории, само и само някой, който не ти е симпатичен - да го очерниш, е зле“, каза Ревизоро.

"Тук досега не съм видял нито един документ, за да кажа този е виновен, този не е виновен. Плюс това не съм аз компетентният, има институции", обясни депутатът

Той коментира оставката на Цветан Цветанов, като подчерта, че Цветанов имаше голяма роля в парламента по отношение на кворума и парламентарните групи. Според него на д-р Дариткова ще ѝ е малко по-трудно, но увери, че всички от коалицията ще ѝ помагат.

„Не е моя работа да коментирам този избор, защото той е направен от самата парламентарна група на ГЕРБ. Когото те са излъчили, с него ще разговаряме“, каза Емил Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай