„Реформатори и демократи за Перник“ зад Церовска за кмет на Перник

„Реформатори и демократи за Перник“ зад Церовска за кмет на Перник | StandartNews.com

Коалиция „Реформатори и демократи за Перник" подкрепиха кандидатурата на д-р Вяра Церовска от ГЕРБ за кмет на Перник. Представители на ръководството на коалицията заявиха, че категорично застават зад д-р Церовска и призоваха своите симпатизанти да гласуват за нея на балотажа в неделя.

„Нашите партии се допълват идеологически и политически. Ще работим за да засилим подкрепата, което е важно и за стабилното дясно пространство на местно ниво и сформиране на демократично управление в общината. Няма как десницата да бъде разделена", заявиха представителите на Реформатори и демократи за Перник. Те призоваха всички, които желаят просперитет и устойчиво развитие на града и общината през следващите 4 години на предстоящия на 01.11.2015 г. балотаж за избор на кмет да гласуват с бюлетина № 14.

Кандидатът за кмет на Перник д-р Вяра Церовска благодари за подкрепата и сподели, че изцяло разчита на десните избиратели." Убедена съм, че само обединени можем да вървим напред и нещата се случват. Очаква ни много сериозна и важна работа. Нека да победим категорично, за да започнем веднага да градим", заяви д-р Церовска. Тя призова, всички жители на община Перник да излязат и да гласуват в неделя. „Апелирам към жителите на Перник да упражнят своето демократично право в неделя и да гласуват. Нека дадем своя вот за видимите резултати за Перник и за кв. „Изток", за това да живеем в модерен европейски град. Гласувайте с номер 14 за по-добро бъдеще", изтъкна кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай