Разкритие! Служебният кабинет вдига данък

Новината съобщи Николай Василев

Разкритие! Служебният кабинет вдига данък | StandartNews.com

Разкритие за намеренията на служебното правителство да вдигне ключов данък в България направи бившият вицепремиер Николай Василев, който бе предложен от Слави Трифонов за премиер на несъстоялия се кабинет на "Има такъв народ". Трифонов бе принуден да оттегли екипа заради острите реакции и нападки, както от т.нар. партии на протеста, така и от медии. И заради опитите на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме" да кадруват в него.

ВИЖ ОЩЕ: Николай Василев хвърли бомба за харвардците. Ето какви разкрития направи

Привърженик съм на ниските данъци и съм посветил част от живота си за намаляването на всички данъци в България. Служебното правителство току що внесе в дадена международна организация позиция на България, която по никакъв начин не е обсъждана и обявена в страната. Тя е за вдигане на данък печалба от 10 на 15 % за определени компании, разкри Василев. И се възмути: "Това никога не бих го направил, камо ли по този начин - от служебно правителство, без обществено обсъждане и дори без прессъобщение.".

Политикът обясни, че това, ако данъкът се вдигне, България никога няма да привлече големи мултинационални компании. Напротив - даже ще изгони инвеститори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай