Рашидов разкри кой разплака внучките му

Аз съм човек, който не си предава приятелите, каза новият председател на Народното събарние

Рашидов разкри кой разплака внучките му | StandartNews.com

Леко ми е дискомфортно от това, че и на 10 метра не мога да отида вече сам. Предложиха ми да се преместя в резиденция, но аз отказах - имам животинче, в моят дом е топлинаат.

Това каза новият председател на Народното събрание Вежди Рашидов пред журналистката Соня Колтуклиева от Пик тв. 

Рашидов се съгласи да разкрие подробности от личния си живот. Той разказа кога му е била поставена най-тежката диагноза - рак на гърлото. "Лекувах се в Гермаиня, благодарен съм на професорите, защото ми дадоха шанс да говоря все още. Имам трудно дишане заради стеснение на ларингса. Облъчван съм с радиация 3 месеца, бяха ми нарушени рецепторите за вкусовете. Около 3 месеца се хранех през стомаха, а не през устата. Върнаха ми гласа, но това не е моят глас. Дишам тежко, но не само от остаряване. Чувствам се добре", каза Рашидов. 

Ние не бяхме жестоки, когато бяхме млади, посочи още новият председател на НС. 

Колтуклиева сподели, че Кирил Петков й е казал, че баща му Петко Петков и Бойко Борисов са родени на една и съща дата. Тя разказа още, че Петков й е предложил да каже на Борисов да отиде в клиниката на приятеля си в САЩ за една година, за да се рефрешне. Рашидов каза, че "Промяната" са му симпатични. И посочи, че за Никола Минчев не може да каже нищо лошо - умен, образован, красив. Но подчерта, че с омраза не може да се живее. "Ще им подаря една моя книга. В нея всичко е с факсимилета от най-великите мъже на света за мен", каза Рашидов. 

"Аз за разлика от Кирил Петков, който е щастливец, че баща му е жив, нямам близки живи от рода. Трябваше сам да се изграждам, лишен от най-топлата обич. Но жена ми, децата и внуците ме направиха щастлив. Синът ми има къща за гости за ски в Австрия. Гледа своите деца, това беше неговият избор. За напускането му беше вионвен Слави Трифонов. Не съм знаел, че когато децата се подиграват с внучките ми в училище, те се прибират вкъщи и плачат. Синът ми каза, че не иска децата му повече да плачат.  "Учим децата на много лошо. 15-годишни са тролове. Директно ми звънят по телефона - наричат ме мултак, мръсник. Аз имах едно приятелство. Аз съм човек, който не си предава приятелите. Има една поговорка - когато турчин ти стане приятел, не си гледай гърба. За жалост политическата омраза създава общонст от мразещи хора. Аз никога никому зло не съм сторил", разкри Рашидов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай