Радев: Дойде време за промяна

Радев: Дойде време за промяна | StandartNews.com

Румен Радев: Всеки българин трябва да реши дали да има отново президент, който ще е зависим от управляващите

Илияна Йотова: Очакванията и надеждите на хората са свързани с нашата кандидат-президентска двойка

„Всеки българин трябва да реши дали да има отново президент, който ще бъде зависим от управляващите и външни интереси, или ще имаме президентска институция, която ще се ръководи единствено от интересите на хората." Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев при посещението си в гр. Ловеч, където се срещна с обществеността от града. По думите му на страната е нужен президент, който има смелост и характер, за да може да казва истината и да отстоява интересите на обикновения български гражданин. „За това има страх от моята кандидатура", категоричен бе той.
„Дойде време за промяна, за доброто на България. И ние с Илияна Йотова ще бъдем промяната, която ще се случи на 6 ноември", каза още той.

„Очакванията и надеждите на хората са свързани с нашата кандидатпрезидентска двойка – Румен Радев и Илияна Йотова." Това заяви кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова пред ловчанлии. Тя обясни, защо кандидатурата на ген. Радев е различна от другите, и защо ще бъде следващият президент на страната с думите: Той е човек, който показа, че достойнство и чест не са думи, изпразнени от съдържание, човек, който се е клел в името на родината, и който днес иска да положи клетва пред всеки един от нас и пред цяла България. Нека застанем зад него и да му дадем шанс, не само за да живеем по-добре, а и за да останат децата ни в България, онази България, за която имаме една мечта – да бъде страна за всички, да бъде равностоен партньор в Европа и да има политици, от които да не се срамуваме. Един от тях е ген. Румен Радев", заяви кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.
По-рано през деня ген. Румен Радев посети и селата Летница и Александрово, където проведе срещи с обществеността. Хората там споделиха проблемите си с него и изразиха подкрепата си за неговата кандидатура и тази на Илияна Йотова. Според тях генералът е различният кандидат и ще стане символ на така нужната промяна в България, както и че ще гласуват с номер 13 на изборите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай