Радев заподскача от чекмедже в чекмедже

Президентът се повтори със старата опорка за чекмеджетата на Борисов

Радев заподскача от чекмедже в чекмедже | StandartNews.com

Управляващите трябва да работят така, че да са пълни чекмеджетата на гражданите, а не да пълнят своите собствени чекмеджета, категорично заяви днес президентът Румен Радев, който бе на посещение в Трявна.

"Сега искам тези от властта с пълните чекмеджета да поканят тези от площада долу с празните чекмеджета да водят диалог. Е, няма как да стане", изказа се Радев.

Той посочи, че дълбоката криза на доверие може да се излекува само с оставка, с честни избори и с ново доверие, за да е ясно занапред как ще се работи.

Шестнадесетото издание на четиридневните Славейкови празници, които са под патронажа на президента, тази година е под формата на Славейкова вечер, заради епидемичната обстановка в страната.

По-рано днес беше открита изложбата "Учители и ученици", в която бяха показани творби на проф. Антон Дончев, доц. Роберт Танев и Антон Георгиев. Празничната вечер продължава с награждаването на отличените в конкурса за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови и концерт на открито.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай