Радев става политически инженер

вика Слави, щурмовака Христо Иванов, Мая Манолова и Отровното трио

Радев става политически инженер | StandartNews.com

Радев става политически инженер. След като социолозите регистрираха промяна в политическия му образ и съобщиха, че президентът вече е любимец на градската десница и всички протестъри, Радев свали картите и се разкри. Днес той вика на консултации първо Слави Трифонов, след това щурмовака Христо Иванов, а накрая и Мая Манолова заедно с Отровното трио.

ВИЖ ОЩЕ: Радев се разкри. Бабува на Слави, Мая и триото

Новата завера е прикрита под благовидния предлог консултации с извънпарламентарните партии. Те продължават и утре. От „Дондуков” 2 обаче не обясниха защо президентът се среща първо с извънпарламентарните партии. Нито защо сред поканените за среща днес е и скандалната партия „Възраждане”, която бе сред организаторите на летните протести на жълтите павета и за която прокуратурата поиска заличаване и разпускане заради куп фрапантни нарушения на закона. Делото тръгна в края на ноември.

ВИЖ ОЩЕ: Радев полетя към изборите без парашут

След като Отровното трио отказа на Мая Манолова по-широка коалиция с Христо Иванов и Слави Трифонов, сега Радев явно се е заел да инженерства за създаването на общ протестърски проект за изборите.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов и Радев чупят трета стомна с Пеевски

Прави впечатление, че сред поканените днес не е партията на Цветан Цветанов, която вчера се разцепи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай