Радев се разкри. Бабува на Слави, Мая и триото

Вика на консултации и скандалната „Възраждане”, срещу която тече дело за заличаване и разпускане

Радев се разкри. Бабува на Слави, Мая и триото | StandartNews.com

Румен Радев най-после се разкри. След като социолозите регистрираха промяна в политическия му образ и съобщиха, че президентът вече е любимец на градската десница и всички протестъри, Радев обяви консултации с тях. Утре на „Дондуков” 2 ще се изредят първо Слави Трифонов, който влиза на „Дондуков” 2 в 10 ч., след това щурмовака Христо Иванов, а накрая на Мая Манолова заедно с Отровното трио.

ВИЖ ОЩЕ: Радев полетя към изборите без парашут

Новата завера е прикрита под благовидния предлог консултации с извънпарламентарните партии.

След като Отровното трио отказа на Мая Манолова по-широка коалиция с Христо Иванов и Слави Трифонов, сега Радев ще бабува на обединението им, коментираха анализатори. Срещите утре ще завършат със скандалната партия „Възраждане”, която бе сред организаторите на летните протести на жълтите павета и за която прокуратурата поиска заличаване и разпускане заради куп фрапантни нарушения на закона. Делото тръгна в края на ноември.

В неделя консултациите на Радев с извънпарламентарни политически партии ще продължат, съобщават от „Дондуков“ 2, без да дават информация кои други партии ще бъдат приети от президента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай