Прошков: Искаме да разрушим едноличното управление на София

Прошков: Искаме да разрушим едноличното управление на София | StandartNews.com

Конкретната политическа цел на Реформаторския Блок в София е да разруши едноличното управление на града. Ние доказахме, че по-добре се управлява в коалиция. Благодарение на нашите усилия в Народното събрание, в обществения и политически дневен ред влязоха големите и важни теми за държавата. Това заяви в диспут по БНР кандидатът за общински съветник на РБ в София Прошко Прошков.

Той обърна внимание, че децентрализацията на местната власт няма да бъде извършена ефективно, ако не се решат големите проблеми на държавата – съдебната реформа и борбата с корупцията, защото от това зависи качеството на политическата система и на живота на обществото.

Нашата основна цел в София е до постигнем много добър резултат и най-вече да покажем истинските решения за града. Като действащ общински съветник, аз ще продължа да работя по своите приоритети - интегриран градски транспорт, намаляване на градския шум, ограничаване на застрояването на зелените площи и адаптивно градоустройство, подчерта Прошко Прошков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай