Проданова на среща с шефовете на център за деца с умствена изостаналост

Проданова на среща с шефовете на център за деца с умствена изостаналост | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за варненския район „Приморски" Петя Проданова и кандидатите за общински съветници Мартин Байчев, Калин Калевски, Антоанета Цветкова, Стоян Попов, Кирил Пенев и Жечка Георгиева се срещнаха с ръководството на Дневния център за деца и младежи с умствена изостаналост "Св. Йоан Златоуст".

Те се запознаха с широката обучителна, възпитателна и рехабилитационна програма, както и с формите на подпомагане и грижа за семействата на четиридесетте деца и юноши, които всеки делничен ден посещават социалното заведение.
Ръководството на центъра изрази задоволството си от досегашното тясно партньорство, както с община Варна, така и с администрацията на район „Приморски". Именно в резултат на това сътрудничество в прилежащия на социалното заведение терен са осигурени подходяща пътна сигнализация и организация на движението. Започнало е облагородяване на двора и допълнително озеленяване. По време на срещата бяха поставени и въпроси, свързани с прилежащата инфраструктура на микрорайона.

Кандидатът за кмет на район „Приморски" Петя Проданова и кандидатите за общински съветници увериха ръководството и персонала на Дневен център за деца и младежи с умствена изостаналост "Св. Йоан Златоуст", че ако им бъде гласувано доверие на предстоящите избори, те могат да разчитат на подкрепата на общинската и районна администрация. Проданова гарантира, че и за в бъдеще ще продължат превърналите се в традиция споделяния на различни празнични поводи: „тъй като това спомага за социализирането на децата и юношите, посещаващи центъра и им вдъхва увереност, че полаганите от тях усилия и постигнати резултати са забелязани и оценени".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай