Премиерът за оставките: Аз отговарям само за ГЕРБ

Борисов изтъкна, че до този момент Николина Ангелкова в нищо не е уличена

Премиерът за оставките: Аз отговарям само за ГЕРБ | StandartNews.com

Аз отговарям само за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един подадоха от всякъде оставки. За другите партии си отговарят други, отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос дали ще поиска оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов заради съмнения за имотите му. Затова Борисов призова журналистите да попитат самия Красимир Каракачанов, който е и председател на ВМРО. Премиерът не пожела да даде оценка за колегите си от другите партии.

На въпрос дали ще поиска оставката на министъра на туризма Николина Ангелкова, която е от ГЕРБ, Борисов изтъкна, че до този момент тя в нищо не е уличена. Тя е обяснила на премиера ситуацията и е донесла всичките документи. Той изтъкна, че ако бъде доказана вината й, тогава ще поиска и нейната оставка.

„Стандартът „ГЕРБ“ е този. Ако я уличат, ако е виновна… Защото ние не гоним ей така, урбулешката, защото така трябва“, заяви министър-председателят. Той обясни, че не дава оценка на другите партии. „Аз имам отношение по темата и много ясно го изразих – всички от ГЕРБ, заемащи депутатски, министерски, зам.-министерски постове, на деня напуснаха“, каза още Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай