Потомък на Таньо Войвода скача за Сливен

Възраждане издигна Климент Шопов

Потомък на Таньо Войвода скача за Сливен | StandartNews.com

Днес в град Сливен се проведе пресконференция на „Възраждане“, на която председателят на политическата организация и на ПГ на „Възраждане“ представи кандидата за кмет на град Сливен.

В града на войводите „Възраждане“ издига като кандидат за кмет на предстоящия местен вот народният представител Климент Шопов. Климент Шопов  днес живее в Сливен, от където е родът му. Той е потомък от рода на Таньо войвода. По образование е индустриален инжинер с опит по специалността си.

След краткото представяне от страна на Костадин Костадинов- председател на „Възраждане“ кандидатът за кмет оповести приоритетите си за Сливен.

В неговата програма са заложени приоритетите – благоустройство, икономическо развитие и ефективно управление.

Планира развитието на общински предприятия, подобряване на връзката между образователния сектор и бизнеса и инвестиции в сферата на високите технологии. За него и неговото управление е важен всеки гражданин на Сливен и превръщането на града в по-добро място за живеене.

„Има две неща, които всеки човек иска и към, които се стреми. Тези две неща са хранили човешката амбиция през вековете. Човекът е измислял изобретения за да удовлетвори тези две желания. Тези две неща според мен са най-важните за община Сливен. Ако гражданите на Сливен решат да ме подкрепят и аз бъда избран за кмет на община Сливен ще работя за две неща: гражданите на Сливен да живеят по-удобен и по-безопасен живот и да имат по-високи доходи.“ Каза Климент Шопов на пресконференцията днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай