Позитивни коментари в НС за оставката на Цветанов

От БСП се очаква коментар по-късно днес

Позитивни коментари в НС за оставката на Цветанов | StandartNews.com

Представители на отделните партии коментираха оставката на Цветан Цветанов и назначаването на Даниела Дариткова за негов наследник на председателския пост в парламентарната група на ГЕРБ.

„Аз имам притеснения от това, че Цветанов до момента извършваше много сериозна координационна работа между групите. Но бих пожелал всичко най-добро на г-жа Дариткова, цветя и рози по пътя й прашен и карамфили за нашата любов”, каза Валери Симеонов от „Обединени патриоти”.

„Ние в Движението за права и свободи си взимаме нашите решения. Това е решението на ГЕРБ и ние го приемаме като такова”, коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Ще работим с Дариткова. Аз не виждам някакъв проблем в това, че се променя председателят на парламентарната група на ГЕРБ”, заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

„Виждам консолидиране на парламента. Ни, както винаги, ще подкрепяме всички текстове на парламентарно представените и непарламентарно представените партии, които са в полза на българския народ”, категоричен бе председателят на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Очаква се по-късно през деня на своя нарочна пресконференция и БСП да направят коментар за промените във властта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай