Пловдив на опашка за книгата на Ковачки

Пловдив на опашка за книгата на Ковачки | StandartNews.com

Пловдив. Десетки почитатели на книгата на Христо Ковачки се събраха по време на представянето й в Балабановата къща в Стария Пловдив. Гостите се редиха на опашка, за да получат автограф от автора на "Вселенски ред - теория на познанието".

Преди това имаха възможност да чуят анотация за томчето от литературния критик Иван Гранитски. "Тази книга е в един тон по-различен от общата какофония от предизборни нрави", обяви пред аудиторията Гранитски. Поясни, че авторът не претендира за автентичност, но подтиква към размисли, към задаването на въпроси и търсене на отговори, което може да направи хората истински свободни. На представянето присъстваха водачите на листите на ЛИДЕР - НИЕ за Пловдив-град Славчо Атанасов и за областта Владимир Маринов.

След представянето на първата си творба авторът Христо Ковачки призна пред аудиторията, че никога не е смятал, че ще напише книга. Сега обаче се чувствал удовлетворен от това, че го е направил. Заедно с книгата гостите в Балабановата къща получиха и седем моливчета, завързани като снопа на хан Кубрат, с изписани върху тях седемте принципа на теория на познанието, които е полезно да знае всеки човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай