Пламен Стоилов поздрави членовете на „Съюз на пенсионерите 2004“

Пламен Стоилов поздрави членовете на „Съюз на пенсионерите 2004“  | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за втори мандат като кмет на Русе Пламен Стоилов поздрави членовете на „Съюз на пенсионерите 2004" по повод Деня на възрастните хора, който отбелязваме на 1 октомври.

„Знаете, че не идвам при вас предизборно, а от огромно уважение и с желание да ви поздравя. В продължение на години работим заедно и едни избори не могат да застанат между нас", заяви Стоилов. Той пожела на възрастните хора да са здрави, сплотени, усмихнати и да спортуват. „Русе е европейски град на спорта през 2016-а. Догодина ще покажем как нашите русенски ветерани спортуват, отсега тренирайте и се подготвяйте", допълни Пламен Стоилов. Той изказа огромна благодарност към ръководството на пенсионерския съюз – г-н Йордан Казаков и г-н Петко Петков.

„Прекланям се пред трудовия подвиг на всички вас, следващите поколения са ви длъжници. От своя страна ви гарантирам пълна и безрезервна подкрепа. Няма случай през последните четири години, в който не сме се опитвали да помогнем с моя екип. Днес съм щастлив да ви видя, че празнувате. Бъдете живи и здрави, надявам се догодина пак да ме поканите", каза още Стоилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай