Пеевски с голямо разкритие за "Лукойл" и МВР. ПП притискали Калин Стоянов

ДПС иска оставката на спортния министър

* ПП-ДБ притискали министър Калин Стоянов да работи за тях на изборите. Той отказал - затова му искат оставката

* Твърдо заставам зад момчетата от полицията

* Оръжеен търговец направил срещата на Денков с "Лукойл", фамилията му е Христов

* Нарушени са санкциите срещу Русия, със сигурност ще има арести

* Ако органите не си свършат работата, ще искаме оставки навсякъде

Отдавна знаем, че ПП-ДБ ще искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имаме сведения, че е бил притискан от тях на изборите да работи в полза на ПП-ДБ и затова му искат оставката. Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и затова му искат оставката. Това разкри председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламета. Той призова репортерите да попитат министър Стоянов и изрази надежда, че той ще има доблестта да каже истината.

Абсурд е да искаме оставката на човек, който не се бъркаше в изборите и МВР си свърши работата, отсече Пеевски.  И каза: „Може да проверите кои хора от ПП и ДБ са ходили в министерство, кога са влизали и кога са излизали и ще разберете. Ние там не сме ходили”.

Кметът на София и министърът на спорта са виновни за това, което се случи вчера в София. Тези ултраси бяха супер агресивни. Какво трябваше да правят полицаите в този момент? Да се оставят да ги пребият и убият? Тези хора са едни и същи – видяхте фашистките вдигания на ръце. Целеха с камъни, искаха да пребиват полицаи, заяви Делян Пеевски.

"Твърдо заставам зад момчетата от полицията. Не може да има такива безредици. Или ще има държава, или няма да има държава", заяви Пеевски.

На въпроса „Пада ли правителството” Делян Пеевски отговори: „Вчера ви казах – нека видим какво ще осмислят. Ако не са с „Възраждане”, БСП и са си една коалиция вече – да си гласуват каквото искат”.

За мен като гледам Варна и какво се готви в София – те са заедно. Няма нищо срамно да си го кажат. Вчера г-н Костадинов каза, че има сватба и те са булката. И каза, че ни бил взел булката. Аз не съм смятал, че сме я взимали тази булка – халал да му е, заяви още лидерът на ПГ на ДПС.

На въпроса какви знаци са разчетени след вечерта в четвъртък, Пеевски отговори: „Смятам, че тези хора не могат да четат нищо! Гледам, че още не са в първи клас. До сряда може да стигнат първи клас. В сряда ще говорим отново!”

Дерогацията на „Лукойл” трябва веднага да отпадне, защото режимът на Путин се финансира с милиарди. Стоим твърдо зад това. И с това, което г-н Петков каза вчера – че е готов да жертва правителството, вече съм абсолютно убеден, че те имат личен интерес от „Лукойл”, категоричен бе Делян Пеевски.

"На Георги Свиленски ще кажа следното - "Лукойл" е руска компания, собственост на руската държава. Виждаме кой си говори с нея – премиерът и шефът на кабинета му. Проверете кой оръжеен търговец им е направил срещата с "Лукойл" и как вървят комисионите. Христов му е фамилията", разкри още Делян Пеевски.

Аферата „Лукойл” ще приключи. Днес ДПС подава сигнали в прокуратурата и ДАНС. Вчера цялото изражение на шефа на митниците показа, че той е наясно, че съм го разкрил пред Съвета по сигурността. Нарушени са санкциите, със сигурност ще има арести, заяви още Пеевски. И допълни: „Ние ще сигнализираме с неоспорими данни”.

Ако не са подвластни на ПП, ДБ и на това правителство, органите ще работят. Ако не си свършат работата по неоспоримите данни, ще искаме оставки навсякъде, отсече Пеевски.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
КИРУ ЖЪРТЪ
преди 5 месеца

ПЕЕВСКИ СЕ. ОПИТВА. ДА СТАНЕ. ШЕФ. НА. ДПС, С ПОМОЩТА. НА. АГЕНТ, САВА- МЕДИ. ДОГАНОВ.КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА. ДПС САМИ СИ. ОТГОВОРЕТЕ, ИЗДЕЛИЕ НА. **ДС**. И. БКП.СЪЩОТО ВАЖИ. И. ЗА. ГЕРБ. НО. НА МАЛКО. ПО. КЪСЕН. ЕТАП, ЗА. ИТН МУТРЕНСКО ЧАЛГАДЖИЙСКИ КОНГЛОМЕРАТ, И ВЪЗРАЖДАНЕ. СЪЩО. ТАКА РОЖБА. НА ПРОРУСКИТЕ ВЕЛМОЖИ.

Откажи
БАЙ ХОЙ
преди 5 месеца

ПРЕДЛАГАМ ОБЩЕСТВЕННИТЕ СЪВЕТИ ДА. ИЗГОТВЯТ ПРАВИЛНИКА НА. НАРОДНОТО. СЪБРАНИЕ ТОЧКА 1. ЗА ОТПРАВЯНЕ. НА ОБИДИ. И. КВАЛИФИКАЦИИ ОТ. ТРИБУНАТА, ОТСТРАНЯВАНЕ. ОТ. 5. РЕДОВНИ. ЗАСЕДАНИЯ. И ГЛОБА. ОТ. 1000. ЛЕВА ЗА ВСЯКО. ЗАСЕДАНИЕ ОТ ПЕТТЕ.. ПРИ. ПОВТОРЕН СЛУЧАЙ. ДЕСЕТ. ЗАСЕДАНИЯ. И. ПО. 2000 ЛЕВА ГЛОБА НА. ЗАСЕДАНИЕ.ПРИ. ТРЕТИ. ПЪТ СЛЕДВА АВТОМАТИЧНО ОТНЕМАНЕ. НА ИМУНИТЕТ И. ОТСТРАНЯВАНЕ. ОТ ДЕПУТАТСКОТО МЯСТО. И НА. ПРОКУРОР.

Откажи