Първи думи на Ерол Мюмюн. Голямо обещание за Кърджали

Гражданите ще управляват чрез кмета, каза Мюмюн

Първи думи на Ерол Мюмюн. Голямо обещание за Кърджали | StandartNews.com

Кърджали ще стане още по-добър град за живеене. Тази дума даде на хората в града новият кмет Ерол Мюмюн. Кандидатът на ДПС спечели убедително победа с над 62% от гласовете, сочат резултатите към 22,30 ч.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС с удар! Печели 7-те общини в Кърджалийско

Точно в 22.45 ч. в областния град гръмна заря в чест на победителя. Новия кмет поведе победното хоро на площада. 

ВИЖ ОЩЕ: Кърджали празнува. Ерол Мюмюн с мнозинство в общинския съвет (ОБНОВЕНА)

Ще се съберем с екипа от професионалисти, ще анализираме детайлно моментната обстановка и ще предприемем действия в краткосрочен и дългосрочен план, начерта първите си действия кметът Мюмюн.

Той обеща още по-прозрачно управление на града. Гражданите ще управляват Кърджали чрез кмета, увери Ерол Мюмюн. 

С почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган разговаряхме по време на консултациите. Говорихме как Кърджали да стане още по-добър град за живеене, подчерта Ерол Мюмюн. И увери, че това скоро ще бъде видяно от всички. 

Да, очаквах толкова голяма подкрепа, каза новият кмет в отговор на журналистически въпрос и благодари на всички граждани на Кърджали, на избирателите от ДПС и дори на онези, които не са гласували за него, но са участвали в изборите, подкрепяйки други кандидати. Трябва да уважаваме и тяхното мнение. Ще бъда кмет на всички кърджалийци обеща Ерол Мюмюн. Той благодари на опонентите си за позитивната и толерантна кампания. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай