Събота,

Остра критика от Гълъб Донев! Какви ги вършат партиите

От: Иван Ангелов, сн. архив -
1157
Остра критика от Гълъб Донев! Какви ги вършат партиите
A
A
A

През последните месеци държавата се управлява от служебно правителство, заради неспособността на 48-ото Народно събрание да създаде редовна власт. Това е причината, за да предстоят поредните парламентарни избори, заяви премиерът Гълъб Донев в началото на днешното заседание на Министерския съвет.

Очакванията на всички са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните в 49-ото Народно събрание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България, каза още Донев.

В епицентъра на предизборната кампания сме и всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство, добави служебният премиер.

Той бе категоричен, че 12 дни преди 2 април "сме готови и подготвени за избори". "Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят след тях", попита Гълъб Донев.

"Сега изглежда лесно, всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти. Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра с небивалици и лъжи", възмути се Донев.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com