Онази торта подпали тв студио. Гняв и скандал

Остри реплики между Атанас Атанасов и Мария Цънцарова

Онази торта подпали тв студио. Гняв и скандал | StandartNews.com

Гняв и ярост запали онази торта в студиото на бТВ. Втори ден тече грозният скандал със сладкиша, украсен с отрязаните части от паметника на съветската армия, за който във фейсбук се появи информация, че е бил голямата изненада на партито на ДСБ. Втора торта, но със снимка на паметника, имало на коледния купен на "Демократична България".  Политиците, яли от тортата, бяха наречени от защитниците на монумента "варвари". 

Темата влезе и в интервю на лидера на партията ген. Атанас Атанасов в сутрешния блок на бТВ. На въпрос на водещата Цънцарова как е минало коледното парти на неговата партия и дали е хапнал от тортата, той отговори: "Да, разбира се, че ще си хапна от тортата". 

На следващия въпрос "Главичка или краченце?", той отговори гневно: "Как може да се опошлява така? Това е проява на безсилие. Не остана време да коментираме темата с МОЧА - монумента на окупационната червена армия. Толкова години го чакахме това нещо да се случи - да бъде свален този паметник. И понеже нямаше никакъв начин, по който да се противопоставят, се чудят с такова дребнотемие да опошляват темата".

"Крайно време беше този тотем на комунистическата партия да изчезне", категоричен беше той.

Ген. Атанасов остави без отговор въпроса "Беше ли вкусна тортата". Но уточни, че торта, украсена с рязаните части от паметника на съветската армия на партито на ДБ той не е виждал. 

"Ние искаме 33 години извинение от комунистическия режим за всички безобразия, които са вършени и така и не сме го получили. Имаше един лидер на БСП, който казваше, че поемат вината с мезетата, спомняте ли си? За това никой не се извини", подчерта Атанасов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Mexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи
Иванова
преди 4 месеца

Този вампир е бил част от репресивния апарат на БКП - съдия в Русе (1987 – 1988), прокурор в Разград (1989 – 1992), през 1992 – 1995 година оглавява районната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) в Разград. Кой знае колко души е погубил, защо да не си похапне от сатанинската торта.

Откажи